Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міжнародний жіночий день у сільських клубах Дібрівки та Коржеве

Дата: 11.03.2019 17:04
Кількість переглядів: 589

Фото без описуЗа доброю традицією із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність, адже жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею.

Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

7 березня у переддень Міжнародного жіночого дня у с.Коржеве та с.Дібрівка завідуючими сільських клубів Валентиною Змикало та Євгенією Кириченко було підготовлено та проведено чудові святкові програми «В обіймах ніжності». Від міського голови Сніжка В.В вручено грамоту Бобринецької міської ради Пилипенко Галині Олексіївні – голові первинної ветеранської організації села Дібрівка. З вітальними словами звернулася заступниця міського голови Людмила Кривошея та сільський староста Володими Шкварко.

Гарним подарунком для жінок була святкова концертна програма та музичні вітання від чоловіків.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь