Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Розвиток туризму – майбутнє міста!

Дата: 05.02.2019 09:14
Кількість переглядів: 715

Фото без описуНайближчим часом  у Бобринці стартує ще один проект - «Розвиток туризму – майбутнє міста!», який має на меті розвиток туристичного потенціалу Бобринця через навчання місцевих екскурсоводів та створення краєзнавчої платформи нашого історичного міста.

Автором ідеї стала громадська організація  «Бобринець історико – культурна спадщина – туристична», яка прийняла участь в конкурсі проектів “Місцеві ініціативи для розвитку громад”.

Автори проекту впевнені, що таким чином їм вдасться привернути увагу широкого загалу до проблеми збереження та відновлення історичної частини Бобринця, перетворення його на повноцінний туристичний об'єкт, а також створення позитивного образу міста серед туристів.

В проекті:

  • розробка туристичних маршрутів, унормування всіх туристичних пам’яток та унікальних об’єктів громади, популяризація краєзнавчих досліджень, національно-культурної спадщини Бобринецької ОТГ.
  • створення інформаційних стендів з інформацією про культурну, історичну та архітектурну цінність споруди для історії міста.
  • доступ жителів міста до туристичних маршрутів, участь в інтернет-прогулянках по місту та залучення  їх до обговорення та внесення власної думки, пропозицій.

 

Громадська організація  «Бобринець ІКС-тур» має на меті співпрацю з бобринчанами по збору історичних матеріалів, фото старого міста.

(тел. 0989620779, bob-ikc-tyr@meta.ua)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь