Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2018 16:44
Кількість переглядів: 694

Фото без опису

Вітаємо всіх представників органів місцевого самоврядування, депутатів і виборців всієї громади, які вболівають за проблеми рідного міста та сіл, дбають про їх розквіт і процвітання з Днем місцевого самоврядування!

Вам випала доля працювати у нелегкий період державотворення та утвердження правової демократичної держави, пріоритетом для якої є, насамперед, інтереси громадян.

На тернистому шляху реформ України місцеве самоврядування відіграє важливу роль в демократизації суспільства. З реформою децентралізації влади органи місцевого самоврядування отримали відповідальність за всі процеси, що відбуваються в громаді. Місцеві ради  несуть відповідальність за кожну людину, яка проживає на їх території. Діяти в інтересах усіх загалом, але з думкою про кожного окремо, творити  позитивні зміни в суспільстві, гарантувати стабільний розвиток рідного краю – це повсякденні принципи діяльності

Хочеться побажати всім гілкам місцевого самоврядування та всім, хто працює на благо громади непохитної віри і невичерпної сили у захисті інтересів та відстоюванні прав громадян, творчої наснаги та нових здобутків на благо Батьківщини. Нехай всі біди обходять вас стороною, здоров’я та злагоди вам та вашим родинам.

Щастя Вам, миру та добра!

 З повагою

Міський голова                                             Валерій Сніжко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь