Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулися урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України

Дата: 06.12.2018 13:56
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

6 грудня у великому залі адмінприміщення відбулися урочистості присвячені Міжнародному дню волонтера та Дню Збройних сил  України.  Сильна держава починається з сильної армії. Нині наші Збройні сили  незламні та непереможні, саме завдяки жертовності та відданості справі волонтерів.  Сьогодні волонтери і військовослужбовці працюють заради спільної мети – захисту  суверенітету України.

В урочистостях взяли  участь військовослужбовці, волонтери  та небайдужі мешканці міста. До присутніх звернувся міський голова  Валерій Сніжко, привітав усіх зі святом, висловив слова щирої вдячності та глибокої шани волонтерам і військовослужбовцям за їх важливу і відповідальну роботу. З  метою гідного вшанування  бойових подвигів, патріотизму і мужності, відваги та самовідданості, сили духу громадян, які присвятили своє життя служінню  Україні та її народові, захисту територіальної цілісності, національних інтересів нашої держави, безкорисливої праці на благо процвітання і миру в Україні, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження і розвитку національних військових традицій та належного відзначення Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України міський голова нагородив відзнакою Кіровоградської області «За мужність і відвагу» :

МУСІЄНКА Олександра Вікторовича – учасника бойових дій, майора,  заступника військового комісара з територіальної оборони Бобринецького районного комісаріату Кіровоградської області.

 Також грамотою Бобринецької міської ради Валерій Вадимович  нагородив:

ІВАНИЦЮ Маріанну Юріївну – головного спеціаліста мобілізаційного відділення Бобринецького районного військового комісаріату;

КОВАЛЬЧУКА Віталія Васильовича – волонтера;

МАТІЙКА Юрія Володимировича – оператора відділення військового обліку та бронювання  сержантів і солдатів запасу Бобринецького районного військового комісаріату.

Міський голова оголосив подяку Бобринецької міської ради

ІВАЩЕНКУ Ігору Станіславовичу старшому сержанту;  

КОСТЕЦЬКОМУ Сергію Миколайовичу – майору, заступнику військового комісара – начальнику відділення комплектування Бобринецького районного військового комісаріату.

 

З професійним святом присутніх також голова районної державної адміністрації Олег Тертичний ,  голови районної ради Олена Гадемська та Військовий комісар Бобринецького районного військового комісаріату підполковник  Микола  Капітоненко.

Міський голова Валерій Сніжко разом з  головою районної державної адміністрації Олегом Тертичним та  головою районної ради Оленою Гадемською  поклали квіти до галереї слави героям воїнам-захисникам України, які загинули за світле майбутнє України,.

Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт за участі  юних аматорів сцени.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь