Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У Києві пройшла друга конференція «Стратегічний розвиток та інвестиції»

Дата: 08.11.2018 13:30
Кількість переглядів: 574

Фото без опису5-6 листопада 2018 року міський голова Валерій Сніжко разом з першим заступником міського голови Валентином Висоцьким, заступником міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмилою Кривошеєю, начальником відділу економіки, торгівлі, інвестицій та інформаційної діяльності Євгенієм Куликом та головним спеціалістом відділу економіки, торгівлі, інвестицій та інформаційної діяльності Сергієм Паїцьким взяли участь у дводенній інвестиційній конференції для громад  «Стратегічний розвиток та інвестиції» в м. Києві.

Подію організувала програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) спільно з партнером програми Українським кризовим медіа-центром.

Конференція зібрала понад 350 учасників, серед яких представники 75 громад-учасниць програми, представники бізнесу та інвестиційних фондів, виконавці проектів міжнародної технічної допомоги, центральних та регіональних органів влади. Подія слугувала майданчиком для обговорення, як зацікавити потенційного інвестора та мотивувати його до співпраці, обрати вірну інвестиційну стратегію та підняти інвестиційну привабливість об’єднаних громад. Громади-партнери програми DOBRE мали можливість поспілкуватися та отримати рекомендації від провідних експертів та реальних інвесторів, які допоможуть напрацювати партнерські зв’язки та вибудувати чіткі алгоритми для сталого економічного розвитку на місцях.

Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, заступник директора регіональної місії USAID в Україні, Білорусі та Молдові Джон Пеннел, директор програми USAID DOBRE Беррі Рід, разом з представниками об’єднаних територіальних громад, бізнесу, влади та громадянського суспільства, взяли участь у форумі.

Під час події офіційні особи привітають громади, які нещодавно пройшли конкурсний відбір і стали новими партнерами програми USAID DOBRE. На заході представники громад обмінялися найкращими практиками стратегічного розвитку, спілкувалися тет-а-тет з інвестором, воркшопи з експертами, обговорили успішні кейси та актуальні виклики, що стоять на шляху сталого місцевого економічного розвитку.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь