Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ДО ВІДОМА СТРАХУВАЛЬНИКІВ!

Дата: 23.10.2018 15:56
Кількість переглядів: 702

Фото без описуЗвертаємо увагу наших страхувальників, що з 1 жовтня 2018 року набрав чинності Порядок фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів Фонду соціального страхування України, затверджений постановою правління ФСС від 19.07.2018 р. № 12 (далі – Порядок № 12).

Відповідно до п. 6 Порядку № 12 Заява-розрахунок для отримання матеріального забезпечення від ФСС може подаватися страхувальником в паперовому вигляді або надсилається в електронному вигляді із застосуванням електронного цифрового підпису.

Для подачі заяв-розрахунків, повідомлень про виплату коштів застрахованим особам і звітності по використанню коштів Фонду у електронному вигляді, страхувальники мають звернутись до робочих органів виконавчої дирекції Фонду або їх відділень для укладення відповідних договорів.

Також Порядок № 12 вводить нову звітність до Фонду для страхувальників, а саме протягом місяця з дня проведення виплат за рахунок ФСС страхувальник повинен буде надсилати повідомлення про проведення виплат за формою згідно з додатком 2 до Порядку № 12.

З новими бланками можливо ознайомитись на Веб-порталі ФССУ (http://www.fse.gov.ua/fse/control/kir/uk/publish/category/82586) в розділі Шаблони «Заяви- розрахунку» та «Повідомлення про виплату коштів застрахованим особам».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь