Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Урочисте відкриття  «літньої» сцени

Дата: 21.10.2018 10:52
Кількість переглядів: 1402

Фото без опису18 жовтня у нашому місті в парку ім. Кропивницького відбулася урочиста подія – відкриття «літньої» сцени. В жовто - багряному парку зібралося чимало мешканців міста в очікуванні свята. І недаремно, адже дана конструкція  покликана дарувати радість та задоволення від виступів, що і відбулося на відкритті. Розпочалися урочистості із приємно вражаючого виступу барабанщиць. Відкрили сцену міський голова Валерій Сніжко та директор програми USAID DOBRE -Беррі Рід символічним перерізанням червоної стрічки.

З вітальною промовою до присутніх звернувся міський голова Валерій Сніжко та зазначив, що тепер громада матиме можливість проводити заходи і свята на новій, сучасній сцені. Валерій Вадимович висловив слова подяки гостю Беррі Ріду та, його команді,  вручив пам’ятний сувенір, подяку.

В свою чергу директор програми USAID DOBRE Бері Рід привітав усіх з цією чудовою подією, вручив міському голові пам’ятну табличку, яка символізує щиру підтримку американського народу та тісну співпрацю агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з Бобринецькою об’єднаною територіальною громадою.

Продовжилось свято творчістю активних та талановитих  вихованців ЦДЮТ та аматорів громади,  які дарували запальні танці, українські пісні.

Ідея щодо придбання сцени надійшла від дітей та молоді, і це дуже важливий фактор. Адже це показує свідомість та турботу про місто підростаючого покоління. Тож закликаємо громадські організації та всіх небайдужих бути сміливішими та втілювати свої ідеї в написанні проектів.

Даний проект було реалізовано спільними зусиллями програми DOBRE, яка виділила 323 900 грн., та власного внеску громади у сумі близько 64 тис. грн. До важливої справи долучились також чоловіки міськоі ради, які своїми силами зробили лавки, з матеріалу, який надали працівники магазину «СтройБат», за що їм щиро дякуємо. 

По закінченню урочистостей,  молодь загальноосвітніх  закладів, студенти коледжу БНАУ, учнівсько – студентський парламент міської ради, молодіжна громадська організації «ТЕМП» залишилась на спілкування з  представниками  програми   ДОБРЕ  Вікторією Зубковою та керівником Беррі Рідом. Дякували за сучасну  сцену, баскетбольний майданчик, розповіли  що б хотіли мати в своєму місті для покращення дозвілля. Відмітили,  що співпраця міської влади та агентства США з міжнародного розвитку (USAID),  дійсно приносить кращі результати. Громада впевненими кроками розвивається та робить можливе за для благополуччя її жителів.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь