Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Впевнена перемога

Дата: 25.09.2018 09:48
Кількість переглядів: 686

Фото без описуСтартувала першість області з футболу серед дитячо-юнацьких шкіл Кіровоградської області. Перше коло буде проводитися в вересні-жовтні 2018 року, друге коло - в квітні-червні 2019 року.

У першому турі на футбольному полі СК «Олімпієць» зустрілися юні футболісти комунального закладу «Дитяча-юнацька спортивна школа» Бобринецької міської ради та вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» смт. Новгородка.

Перед початком матчу директор КЗ «ДЮСШ» Кундель В.Г. привітав учасників матчу з початком першості, побажав  учасникам успіхів, яскравих перемог і при будь-яких результатах любити футбол і вірити в свої сили.

Також були вручені грамоти Каранаєву Денису та Подолінському Артему за зайняте друге місце в обласних змаганнях «Олімпіада Кіровоградщини» в жонглюванні м’ячем.

З перших хвилин матчу підопічні тренера-викладача Філіпенка І.А. заволоділи ініціативою, контролювали частіше м’яч і створювали гольові моменти біля воріт суперника, що і вплинуло на результат матчу: з рахунком 8:0 перемогли бобринчани.

Голи забивали: Корж Сергій, Каранаєв Денис, Калмиков Владислав, Музика Євген, Кононенко Кирило, Пономаренко Артем – 1, Клим Сергій – 2.

У перерві матчу були проведені батьківські збори відділення футболу, на якому адміністрація школи з батьками вихованців обговорили плани і перспективи на футбольний сезон 2018-2019 р.р.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь