Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

1 вересня у Новій українській школі

Дата: 03.09.2018 09:23
Кількість переглядів: 1364

1 вересня заклади загальної середньої освіти міста Бобринця вкотре наповнилися дзвінкими голосами – класи зустрічали усміхнених школярів.

Стартував 2018/2019 навчальний рік не традиційними шкільними лінійками, а ретельно підготовленими та змістовно організованими заходами у вигляді ПершоКласного свята у КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5» та Ранкових зустрічей у КЗ «Бобринецьке НВО» та філіях.

На святах в освітніх закладах були присутні Сніжко Валерій Вадимович - міський голова, Кривошея Людмила Петрівна - заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань, Літвінова Вікторія Петрівна – начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради. Вони привітали присутніх зі святом та вручили сертифікати на отримання премій і пам’ятні медалі «Гордість міста» переможцям та призерам обласних олімпіад та конкурсів.

Сподіваємося, що проведені заходи виправдали очікування батьків. Діти із задоволенням брали участь у роботі різноманітних станцій (парк імені Кропивницького), квестах, іграх, розвагах.

Учні із задоволенням висловлювали свої очікування від навчання у новому році. Відвідували «куточки настрою», «галявини смакоти», фотозони та були учасниками загального флешмобу.

Першокласники з цікавістю і без остраху знайомилися з приміщеннями шкіл, які стануть їхньою другою домівкою на наступні 12 років. Вони також мали змогу скуштувати різні смаколики.

Початок навчального року був незвичним але вдалим, що стане запорукою гідних успіхів у навчальній діяльності. Здавалося, що навіть перші дзвоники цього року лунали більш заливчасто та мелодійно.

Першокласники традиційно отримали подарунки від народного депутата України Станіслава Березкіна та міської ради.

Учні, батьки та педагоги, об’єднані у спільні кола, підкреслювали, що вони є однією великою шкільною родиною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь