Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Перемога юних пожежних

Дата: 18.05.2018 12:12
Кількість переглядів: 886

16 травня 2018 року у м. Долинській відбувся зональний етап фестивалю Дружин юних пожежних. П’ятнадцять кращих шкільних команд гостинно приймав комунальний заклад «НВК «Долинська гімназія – загальноосвітня школа №3».

Бобринецьку об’єднану територіальну громаду представляла команда «Фенікс» (КЗ «Бобринецьке НВО»).

Члени журі відзначили значний ріст художнього наповнення, творчого втілення та глибину знань конкурсантів з тематики безпеки життєдіяльності.

У конкурсі «Домашнє завдання» хлопці та дівчата не лише продемонстрували свій талант, а й переконали глядачів у необхідності поводитися так, аби не допустити пожежі, отруєння грибами, не чіпати вибухонебезпечні предмети, уникнути ураження блискавкою, безпечно провести канікули.

За умовами «Медичного» конкурсу юні рятувальники традиційно відповідали на 10 теоретичних питань з домедичної підготовки та демонстрували вміння накладати шини, пов’язки, зупиняти кровотечі, робити непрямий масаж серця та штучну вентиляцію легень.

За результатами конкурсу команда «Фенікс» посіла ІІ місце.

Зональний етап фестивалю дав чотирьом кращим командам путівку на обласні змагання Дружин юних пожежних. Переможці зональних етапів фестивалю зустрінуться на обласній сцені.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь