Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ІІІ молодіжний форум «Місто мрії 2018»

Дата: 03.04.2018 15:16
Кількість переглядів: 711

Фото без описуХочеш змінити своє життя у громаді на краще? Планувати і впроваджувати цікаві проекти? Приєднатися до команди активних, позитивних і драйвових молодих лідерів?

Молодь – люди які мають безліч ідей та енергії, але не завжди є залученими до процесу прийняття рішень на місцях. Ми хочемо допомогти змінити цю ситуацію та розширити можливості молоді, особливо в процесах реформ та розвитку громад. Це чудова можливість знайти нових друзів, з якими можна змінити свою громаду на краще, розділити свої ідеї та мрії, та втілити їх у життя.  А ще – хороша нагода вибудувати навички командної роботи та отримати практичні інструменти для зростання  власного лідерського потенціалу.

02 квітня в місті Бобринець відбувся ІІІ Міський молодіжний форум «Місто мрії 2018», присвячений розробці молодіжних проектів.

Зацікавлена та небайдужа молодь зібралася з метою створення сприятливих умов для саморозвитку молоді, проектів, ідей  щодо благоустрою міста за підтримки на засадах партнерства громадською організацією, органами учнівсько-студентського самоврядування та працівниками міської ради.

 На Форумі було представлено ГО «ТЕМП» ( Творче, Енергійне, Молоде Покоління). Представники міської ради, ГО «ТЕМП», учнівсько–студентський парламент  мали  мету за допомогою цього заходу стимулювати молодіжні ініціативи та сприяти зростанню ролі активної молоді у житті міста та зміні її на краще.

Захід був цікавим і змістовним. Молодь приємно вразила організаторів кількістю цікавих ідей, але хочеться залучати більше молоді громади. Пропозиції, ідеї та побажання молоді буде враховано при написанні проектів.

Проведене анкетування дозволить доповнити картину про стан справ у сфері молодіжної політики в місті та здійснити ефективні корективи.

Завдяки спільним зусиллям організаторів та підтримці партнерів форум став яскравим, змістовним і ефективним заходом на шляху розвитку громадянського суспільства та надав цінні дані для формування нової Стратегії розвитку Бобринецької ОТГ, а розроблені у ході заходу проекти мають високі шанси на реалізацію вже в найближчий час.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь