Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У День закоханих 5 відділів ДРАЦС на Кіровоградщині працюватимуть до півночі

Дата: 13.02.2018 15:58
Кількість переглядів: 763

14 лютого п’ять відділів державної реєстрації актів цивільного стану на Кіровоградщині працюватимуть в продовженому режимі. Це пов’язано з реалізацією в області святкової акції «Кохання поза часом», ініційованої Мін’юстом на території всієї України.

«Відділи ДРАЦС у Кропивницькому, Знам’янці, Олександрії та Світловодську на День закоханих працюватимуть з 08:00 до 24:00. У цей час усі бажаючі матимуть можливість подати заяву на реєстрацію шлюбу, урочисто заручитися, одружитися чи провести обряд ювілейного весілля в зручний для них момент. Окрім цього, на всіх закоханих чекатимуть сюрпризи і приємні несподіванки. Якщо ж у пари з’явиться бажання подати заяву після опівночі, вони також зможуть це зробити, скориставшись сервісом «Онлайн-будинок юстиції»», - повідомив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

Варто відзначити, що всі пари, які мають бажання зареєструвати свої стосунки саме 14 лютого, але не встигли завчасно подати відповідні заяви до відділів ДРАЦС, можуть одружитися за пришвидшеною процедурою у рамках проекту «Шлюб за добу» у Кропивницькому та Олександрії. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь