Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

На заміну старим вирвам нова плитка

Дата: 16.06.2017 15:38
Кількість переглядів: 773

Днями завершилися роботи з поточного ремонту відрізку тротуару від провулку ім В.Порика до Соборної площі, що простягається  між парком  ім.Кропивницького та Свято-Вознесенським собором. Сьогодні тут можна спостерігати тротуар викладений новою плиткою та наведено благоустрій.

Раніше тротуар, який знаходиться на шляху від міського автовокзалу до міського ринку і за день пропускає велику кількість пішоходів був в доволі занедбаному стані. Тротуар скоріше можна було назвати «полосою перешкод», що зустрічала мешканців громади та району на шляху до ринку.  Тут можна було наткнутися на справжні вирви в покритті та вир рослинності по сусідству,  а після дощу тут і зовсім не було як пройти. Цей відрізок також ставав  нездоланою перешкодою перед матусями, що прогулювалися з своїми малюками у візочках по міському парку. В результаті більшість мешканців обходили тротуар, протоптуючи нові стежки по міському парку.

Тож з метою вільного безперешкодного  доступу мешканців громади та району до ринку та Свято-Вознесенського собору та загального благоустрою міста за кошти Бобринецької міської ради силами КП «Комунальник» було виконано ремонт відрізку тротуару. Сьогодні його не впізнати, на зміну розбитому покриттю, по якому майже не можливо було пересуватися, прийшла нова тротуарна плитка та виконується підрізання зелених насаджень, що ростуть вздовж тротуару. Тепер з задоволенням можна прогулятися   тротуаром та полюбуватися природою та візиткою міста Свято-Вознесенським, навіть не дивлячись собі під ноги. Адже тут тепер ідеально рівне покриття.

На цьому роботи не завершуються, наступним кроком заплановано ремонт тротуару, що веде від вул.Миколаївської до дитячого майданчика. Міська рада робить все, щоб жителі громади могли безперешкодно гуляти містом та любуватися красою своєї малої Батьківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь