Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обмін досвідом

Дата: 27.01.2017 15:26
Кількість переглядів: 928

Фото без опису

25 січня за домовленістю міського голови Валерія Сніжка з міським головою Маловиськівської ОТГ  Юрієм Гульдасом заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея та депутат міської ради  і член робочої комісії Валентина Коновальчук здійснили робочий візит до Маловисківської ОТГ з питання обміну досвіду та вивчення  системи роботи  з питань надання соціальних послуг. Спеціалісти відділу соціальних послуг охоче поділилися своїми знаннями та напрацюваннями.

В режимі дискусії було обговорено робочі  питання із секретарем міської ради Лесею  Постолюк, заступником з соціально-гуманітарних питань Аллою Жовтило  та начальником відділу надання соціальних послуг Іваном Хмарою, які і розповіли  про досягнення, надбання та нововведення громади.

Щиро дякуємо всім працівникам Маловисківської міської ради за теплий, гостинний прийом, обмін досвідом та за організацію спілкування з спеціалістами. Сподіваємося  на подальшу  співпрацю. Бажаємо вам здоров’я та миру, а громаді  розвитку та процвітання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь