Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новорічне свято в Коржівському сільському клубі

Дата: 03.01.2018 15:19
Кількість переглядів: 748

Фото без опису

30 грудня на передодні Нового року в селі Коржеве відбулося чарівне театралізоване дійство для жителів 3х селищ, а саме: с.Коржеве, с.Богданівка та с.Червона Долина. Справжнє свято для всіх присутніх створили найменші жителі с.Коржеве.

 На початку свята до жителів громади з вітальними словами звернулася заступник міського голови Кривошея Людмила Петрівна, яка у своїй промові підвела підсумки року, що минає, та привітала з наступаючим новим роком  сказавши багато теплих слів на адресу присутніх, і подарувала солодкий подарунок у вигляді короваю, який роздали всім присутнім в залі. Також привітав жителів виконуючий обов’язки старости громад  Шкварко Володимир Миколайович, який подякував міській раді та депутатам міської ради за відремонтований заклад культури та за музичну апаратуру, яку на передодні отримав заклад. «Завдяки цьому, ми маємо змогу збиратися в будні та на свята, в клубі відновилися гуртки, які відвідують багато дітей. Одним словом, заклад працює та запрошує усіх бажаючих.» зазначив Володимир Миколайович та запросив переглянути чудову концертну програму.

Святковий настрій створило театралізоване дійство з казковими персонажами :Новий рік,  космічні марсіяни, лісові звірята,  чортенята, запальна Баба Яга з донькою  і звичайно Дід Мороз з Снігуронькою. В ході концертної програми звучали новорічні пісні, як у виконанні дітей із с.Коржеве,  так і гостей свята із м.Бобринця, а саме  Валентини Змикало, Наталії Нелепи та ОлександраТільного.

На завершення свята всім присутнім дітям подарували солодкі передноворічні подарунки від асоціації «Південної», ТОВ «Богданівка» та агрофірми «Славутич», а найактивніші діти, які розповідали вірші, співали пісні отримали подарунки , іграшки від міської ради та міського голови  Валерія Сніжка.

Свято створило новорічний настрій та залишило приємні враження.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь