Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Цікаве дозвілля для ветеранів

Дата: 13.06.2017 14:48
Кількість переглядів: 698

Фото без опису

Міська ветеранська організація – це дружній активний колектив: рада, президія, волонтери.

Згідно річного плану проведено ряд заходів: цікаві зустрічі, святковий захід до міжнародного жіночого дня, участь в святах, концертних програмах.  Велику увагу і допомогу надають міський голова Валерій Сніжко, заступник міського голови з соціально гуманітарних питань  Людмила Кривошея.

Відповідно до річного плану, 10 червня для 30 найактивніших членів  ветеранської ниви була проведена  екскурсійна поїздка в м.Кропивницький. Візит ветеранів до Кропивницького  розпочався  з відвідування  дендрологічного парку,  де вони  мали змогу  помилуватися  рідкісними видами рослин та птахів,   насолодитися красивим куточками парку та великим різноманіттям  троянд. Що може бути краще ніж в жаркий літній день відпочити на лоні прекрасної природи серед барвистого різноманіття духм’яних квітів.

Екскурсовод Олена Класова провела змістовну оглядову екскурсію в меморіальному музеї нашого земляка, корифея українського драматичного театру М.Л.Кропивницького, фортечних валах, Преображенському соборі, біля церкви Ангела Хранителя.  Ветерани побували на  меморіалі воїнам,  які загинули в АТО та поклали квіти до могил бобринчан, що віддали своє життя захищаючи цілісність України.  На завершення члени ветеранської організації з екскурсією завітали до обласного краєзнавчого музею, де екскурсовод цікаво розповіла про  колекцію Ільїна, що оповита таємницями.

Екскурсійна програма, що була розрахована на весь день, пролетіла як одна мить. Ветерани залишилися задоволені насиченою різноманітною програмою екскурсії та висловлюють подяку міському голові Сніжку В.В. за сприяння в організації цікавої туристичної поїздки.

 

Голова міської ветеранської організації   Л.Беліченко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь