Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Чемпіони з Бобринеччини

Дата: 05.07.2016 14:33
Кількість переглядів: 836

З 1 по 3 липня  2016 року в палаці молоді та студентів м. Херсону  проходив чемпіонат України з гирьового спорту серед чоловіків, жінок, юніорів та ветеранів.  Брали участь близько 150 атлетів з 19 областей  України. До збірної Кіровоградщини входили і вихованці бобринецьких тренерів Гольші І.В.  та Намєсніка І.І.

Анжеліка Намєснік наймолодший учасник  змагань (15 років)  здобула  золоту нагороду серед дівчат та посіла 5 місце серед дорослих, виконавши 154 підйоми гирі вагою 16 кг, що вище нормативу Кандидата в майстри спорту України (120 підйомів)

Максим Гладкочуб у ваговій категорії до 70 кг (гирі 32кг) із сумою балів поштовх плюс ривок набрав 173 бали, здобувши перші місця серед чоловіків та юніорів.

Станіслав Неглазов у ваговій категорії до 60 кг із сумою балів 95 здобув золоту нагороду серед чоловіків та юніорів.

Іван Намєснік серед ветеранів вагової категорії 90+  піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу, набравши 200 балів.  У загальнокомандному заліку збірна команда Кіровоградської області, яка виступала в неповному складі, в нелегкій боротьбі, зайняла 3 місце, поступившись командам Запорізької та Одеської областей.

Всі чемпіони і призери  здобули право на участь у чемпіонаті світу, який відбудеться в італійському  Турині  наприкінці жовтня цього року. Підтримку атлетам надали Бобринецький міський голова Сніжко В.В, директор Бобринецького технікуму  ім.В.Порика Білоцерківського НАУ  Чорний О.В., директор ДЮСШ «Чемпіон» Кундель В.Г. та підприємець Євладенко О.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь