Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Експерти "DOBRE" провели опитування громади

Дата: 09.12.2016 14:11
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

5, 6, 7 грудня з робочим візитом до Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади  завітали експерти проекту «DOBRE» Андрій  Кавунець та  Радослав Шарлея.  Цілю візиту було зробити опитування,  щоб визначити основні проблеми та пріоритети для розвитку об’єднаної територіальної громади.

Зокрема 5 грудня відбулася зустріч з міським головою Валерієм Сніжком та апаратом міської ради, членами виконавчого комітету. Під час зустрічі  експерти  розповіли  присутнім  про всі плюси  програми «DOBRE», які отримає Бобринецька міська об’єднана територіальна громада. Ставилося питання про користь проекту для громади у майбутньому після його закінчення. Також  відбулася зустріч з  старшокласниками і учнівсько-студентським парламентом. В ході якої  обговорили як молодь бачить свою громаду у майбутньому, які основні проблеми існують та шляхи їх вирішення.

Під час зустрічі з депутатським корпусом  міської ради, експерти проекту розповіли про принципи роботи місцевого самоврядування та децентралізацію в Польщі. Обговорили проблеми, які існують в місті та можливості їх вирішення.

6 грудня  відбулася зустріч з Комунальними підприємствами, колективами ЗОШ міста, підприємцями, фермерами, колективами КЛЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району» та Центральної районної лікарні. Обговорювали, які існують проблеми в  галузях, способи їх вирішення та які основні напрямки роботи програми. Присутні бачать в галузях їх діяльності.

7 грудня пройшли зустрічі з  громадськістю, громадськими організаціями та жителями сіл громади.

Підсумовуючи всі зустрічі можна сказати, що основною проблемою  жителі громади бачать водопостачання, на що неодноразово наголошували й під час попередньої зустрічі. Також існують проблеми з інфраструктурою та працевлаштуванням в місті.

Представники проекту «DOBRE»  Андрій Кавунець та Радослав Шарлея за три дні зустрічей напрацювали великий обсяг інформації. Наступні зустрічі заплановані на 17 січня 2017 року, під час яких буде обговорено та представлено попередній план розвитку громади на основі інформації,  яку вони отримали під час зустрічей у грудні. Саме від цього залежить напрям, в якому протягом п’яти років працюватиме програма.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь