Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

25 років Асоціації міст України

Дата: 30.06.2017 14:09
Кількість переглядів: 827

Фото без описуУ червні 2017 року виповнюється 25 років Асоціації міст України. Організація заснована в червні 1992 року, і на той час до її складу входило 35 міст. За цей проміжок часу своєю активною суспільною діяльністю вона зуміла привернути увагу до себе широкої громадськості, об’єднати для співпраці більшу частину українських міст.

30 червня міський голова Валерій Сніжко прийняв участь в урочистому заході з нагоди 25-річчя заснування  Асоціації міст України. Почесним гостем на заході був Президент України Петро Порошенко, який звернувся до присутніх з вітальним словом. Відкрив захід Київський міський голова, Голова асоціації міст України Віталій Кличко, який зауважив, що за 25 років своєї діяльності Асоціація міст України здобула визнання та авторитет завдяки не лише впровадженню програм із соціально-економічного та культурного розвитку територіальних громад, а й завдяки виробленню політики у сфері місцевого самоврядування з позицій посилення конституційно-правового статусу місцевого самоврядування  в Україні.

Урочистий захід відбувся в приміщенні НСК "Олімпійський", в урочистостях взяли участь близько 800 осіб, серед яких представники Уряду та парламенту, почесні гості, представники іноземних партнерів Асоціації, представники громад-членів АМУ.

Під час заходу презентовано Стратегію розвитку АМУ до 2022 року.
Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь