Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітали пенсіонерів з Великоднем

Дата: 14.04.2017 14:00
Кількість переглядів: 764

Фото без опису

14 квітня за дорученням міського голови Валерія Сніжка перший заступник міського голови Валентин Висоцький, заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея та голова Бобринецької міської організації ветеранів України  Лідія Беліченко привітали з Великоднем   учасників бойових дій  Другої світової війни та пенсіонерів, що перебувають  у стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування для одиноких, непрацездатних людей.

Великдень – найбільше християнське свято. Є багато свят, які люблять зустрічати українці. Але одним з головних є весняне свято – Великдень. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію і любов.  Великдень  злився з народними звичаями та сімейними традиціями. В цей день прийнято обмінюватися пасками та писанками.

Людмила Петрівн, Валентин Іванович та Лідія Іванівна привітали людей поважного віку зі святами  та вручили традиційну Великодню паску. Зокрема подарунки отримали: Войнаровська Л.Г., Коваль В.Я., Неклеса Д.Д., Пономаренко О.М., Хмарін І.В., Андрієнко О.А., Бессонов Г.І., кожен хто перебуває у стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування для одиноких, непрацездатних людей.

Висловлюємо слова щирої вдячності благодійникам, які уважні та небайдужі до людей похилого віку та надали запашні  паски а саме: Запорожець А.М. та Ведмеденко Н.Г.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь