Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вірте в дива і вони здійсняться…

Дата: 30.12.2016 13:58
Кількість переглядів: 953

Фото без опису

Вчителі, як і діти, вірять у дива, чекають разом із учнями та вихованцями на Діда Мороза. Найзаповітніша мрія педагога - можливість реалізувати себе як вчителя нової генерації.

Сьогодні колективи міських шкіл переконалися, що мрії збуваються. Міський голова Сніжко В.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Літвінова В.П. не тільки привітали колективи з наступаючим Новим роком,                       а й вручили новорічні подарунки: комп’ютерний клас, мультимедійну дошку,                  14 мультимедійних проекторів та 2 ноутбуки для КЗ «ЗШ І-ІІІ ступенів №5»,        а також 2 навчально-компютерні комплекси (10+1) для КЗ «НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» та КЗ «ЗШ І-ІІІ ступенів №5». Педагоги міста щиро раділи. Лунали слова вдячності від директорів навчальних закладів Богданової А.Є. та Карпука В.В., членів колективу Волошиної О.В., Черкасової О.І., Ліснічки А.І.

Виступаючі завірили міського голову, що ми – одна команда, ми – підтримка всім починанням керівників об’єднаної територіальної громади,                     ми – не споживачі, ми розуміємо важку щоденну працю міського голови щодо наповненню бюджету задля блага жителів і  працівників бюджетної сфери зокрема.

Педагоги побажали Валерію Вадимовичу, працівникам відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради впевнено йти до намічених вершин і розраховувати на наш командний дух.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь