Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

VII сесія Кіровоградського обласного парламенту дітей

Дата: 29.11.2017 13:22
Кількість переглядів: 922

Фото без опису

24 та 25 листопада 2017 року у місті Кропивницький відбулася чергова сесія Кіровоградського обласного парламенту дітей. Бобринецький міський парламент представляли Вікторія Щіченко, Дар’я Царукян та Олена Алєксєєнко.

Вікторія Щіченко прозвітувала перед депутатами, а також провела вечірню розважальну програму «Лідер – це круто».

Під час пленарної частини сесії, яка традиційно проходить у залі Кіровоградської обласної ради, до депутатів звернулася заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА Лідія Шатна. Заступник директора Кіровоградського ОЦДЮТ Лариса Кордонська вручила парламентарям нагороди.

Фото без описуБобринецький міський парламент дітей нагороджено дипломом управління освіти, науки, молоді та спорту, Кіровоградської ОДА, Кіровоградського ОЦДЮТ та Кіровоградського ОПД за вагомий внесок  у розвиток громадянського руху в області, плідну взаємодію з місцевими ораганами виконавчої влади та місцевого самоврядування, вагомі досягення в діяльності Кіровоградського обласного парламенту дітей Всі депутати активно напрацьовували план дій на наступний міжсесійний період, і вирішили розробити та почати реалізацію обласного проекту «Моя маленька Батьківщина на карті Батьківщини».

Два дні промайнули швидко, то ж діти з нетерпінням чекатимуть наступної зустрічі з новими друзями та добрими знайомими. А тим часом працюватимуть і спілкуватимуться за допомогою Інтернету. Саме для плідної співпраці лідерів, які знаходяться в різних куточках області діє група у фейсбуці. Хто має бажання дізнатися про обласний парламент більше, може приєднуватися до спільноти, яка після сесії активно поповнюєтьтся новинами та повідомленнями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь