Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Тренінг для молодих лідерів

Дата: 06.03.2017 09:21
Кількість переглядів: 799

Останній день лютого ознаменувався змістовною зустріччю молодих та перспективних представників учнівської та студентської молоді, які в майбутньому, можливо, пов’яжуть своє життя із політикою.

Учні міських шкіл плідно поспілкувалися із представниками Кіровоградського обласного парламенту дітей та Кіровоградського молодіжного парламенту. Тренінг було проведено на базі КЗ «НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 1».

Під час зустрічі координатор Кіровоградського обласного парламенту дітей Катерина Хлєбнікова ознайомила школярів із важливими для сучасного молодого покоління поняттями «лідер» та «керівник», «стилі керівництва», «успішний лідер», «переваги роботи в команді», презентувала діяльність обласного органу дитячого самоврядування. Особливий акцент було зроблено на Всеукраїнських та Міжнародних проектах, які дають можливість школярам – членам обласного парламенту дітей реалізовувати свої ідеї, знаходити чудових друзів, об’єднуватися у співпраці та працювати на перспективу.

Група студентів різних вищих навчальних закладів на чолі із директором Кіровоградського обласного інформаційно-ресурсного центру, керівником проекту «Молодіжний парламент» Іриною Жаровою розповіли про свої напрацювання і плани на майбутнє, наголошуючи на тому, що даний пілотний проект дієвий та досить змістовний. Його учасники за підтримки голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка організували та провели вибори депутатів на своїх округах у 12-ти вищих навчальних закладах, утворили 5 постійних комісій. Учасники проекту приймають участь у тренінгах та семінарах, співпрацюють з органами місцевого самоврядування, проводять круглі столи з актуальних питань, реалізують 12 соціальних проектів, регулярно виступають на радіо та телебаченні, спілкуються з відомими політиками. То ж досвід студентської молоді перейматимуть і учні шкіл міста Бобринця.

В результаті спілкування представників активної учнівської та студентської молоді були визначені етапи спільної подальшої роботи щодо розвитку громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь