Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День памяті Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2018 09:04
Кількість переглядів: 613

Фото без опису20 лютого вся Україна в скорботі вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні, одним з яких є наш земляк Віктор Іванович Чміленко. На Майдан прийшли кожен своїм шляхом з усієї України, з усіх кінців нашої соборної держави. Вони були різні за віком, освітою, життєвим досвідом, але всі разом репрезентували ціле українське суспільство, в його єдності і різноманітності.

Сьогоднішній день – це незаперечний доказ відродження Української нації, нашої держави. Це підтвердження того, що події 2014 року на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній і незалежній Україні.

Тоді країна не знала, який же лютий і підступний ворог нам протистоїть. І що постріли снайперів на Майдані були фактично першими пострілами агресора в душу нашої держави. Тоді ми й гадки не мали, що кращим дочкам і синам України ще не раз доведеться приймати нерівний бій.

Але майбутні Герої Небесної Сотні були впевнені, що доля всієї України вирішується на цій вулиці, на цій незахищеній позиції, на цьому маленькому плацдармі, який прострілювався наскрізь – з готелю, з Консерваторії, з будинку, що поруч.

Ми завжди будемо в неоплатному боргу перед Героями, яких назвали Небесною Сотнею, і які стали символом Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободу людини, європейське майбутнє України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь