Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ХХІІ фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі

Дата: 25.04.2017 08:21
Кількість переглядів: 1173

Фото без опису

Члени Бобринецького міського парламенту дітей Костянтин Бондаренко, Каріна Панова та Вікторія Щіченко взяли участь у ХХІІ фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвяченому Всесвітньому Дню Землі у номінації «Громадська думка». Протягом трьох конкурсних днів вони були активними учасниками творчої майстерні «Нема переводу добрим звичаям народу», майстер-класу ігротехніків «Народні ігри та забави», переглянули виставу народного художнього колективу театральної студії «Маска» «Дівчина з легенди», а також шоу-закриття фестивалю на сцені Кіровоградської обласної філармонії. Поспілкувалися з відомим ігротехніком та автором дитячих ігор та пісень Наталією Мієдіновою під час дискотечно-розважальної програми.

У номінації «Громадська думка» команди з кожного району Кіровоградської області, а також з Донецької, Закарпатської, Херсонської областей. Спочатку команди познайомили членів журі та учасників у конкурсі «Візитка», потім взяли інтерв’ю у Василя Бондара, голови Спілки письменників України у Кіровоградській області та Лариси Савенко, директора Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей юнацтва, зробили порівняльний аналіз традицій свого краю та міста Кропивницький у конкурсі «Жива історія». Виступали та приймали резолюції на конференції «Сімейні цінності – основа духовного розвитку українського суспільства», а також описали фестивальні події у конкурсі «Репортаж».

Отримавши неоціненний досвід та знайшовши багато нових друзів, команда «Нова генерація» Бобринецького міського парламенту дітей КЗ «ЦДЮТ» отримала диплом ІІІ ступеня фестивалю та зайняла І місце у конкурсі «Жива історія».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь