Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День ракетних військ і артилерії

Дата: 03.11.2017 08:17
Кількість переглядів: 1000

Фото без опису

Шановні військовослужбовці, ветерани ракетних військ і артилерії

Сучасні Збройні Сили неможливо уявити без використання ракетних технологій і застосування професійної артилерії. В ході антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей воїни-артилеристи умілими діями, хоробрістю і рішучістю на практиці довели свою високу ефективність та продовжують з честю виконувати конституційний обов’язок, демонструючи професіоналізм, бойову майстерність і вірність Військовій присязі. Ракетники і артилеристи продовжують нести свою військову службу в складі Української Армії, постійно підтримуючи не тільки високу бойову готовність та професіоналізм, а й підтримують високі морально-патріотичні традиції, зміцнюючи авторитет української державності.

            У День ракетних військ і артилерії  України шлемо привітань на адресу всіх, хто пов’язав свою трудову діяльність і свій громадянський обов’язок з розробками і виробництвом цієї високотехнологічної техніки, на адресу тих, хто зараз несе свою вахту на бойовому посту, на адресу ветеранів ракетників і артилеристів.

З нагоди професійного свята бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвої наснаги, злагоди, оптимізму та миру. Нехай невичерпна енергія, цілеспрямованість та непохитність духу будуть постійними супутниками у збереженні мирного неба над українською землею. Хай з Вами завжди будуть віра, надія, любов та людська вдячність!

   Зі святом Вас і глибокий Вам уклін! З Днем ракетних військ і артилерії!

З повагою

Міський голова                                                                             В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь