Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2017 07:46
Кількість переглядів: 890

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Сьогодні, 20-го лютого,  вся Україна в скорботі схилила низько голови перед пам’яттю  людей різного віку, різних професій та яких пов’язувало одне – це безмежна любов до України, за що їх було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття. Герої Небесної Сотні, одним з яких є наш земляк Віктор Іванович Чміленко,  – це люди, що знали –  є блага дорожчі за життя. Герої, які віддали своє життя для того,  щоб мільйони інших отримали краще майбутнє, присвятивши себе одному – служінню багатьом.

На шляху до незалежності Україна часто втрачала  найкращих. У цьому довгому списку за щасливе майбутнє нашої держави стали і герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом у 2014 році, заплативши за перемогу надвисоку ціну — власне життя.

Розстріл Небесної сотні для мільйонів українців став точкою відліку нашої незалежності. В той час ніхто не міг подумати, що життя, віддані за свободу і гідність на Київському Майдані, стануть не останньою платою нашого народу за свою незалежність.

Хай пам'ять про всіх невинно убитих згуртує нас, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для боротьби за краще життя мешканців нашої  громади, для зміцнення нашої неньки України.

З повагою

міський голова                                                                                 В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь