Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Прибирання кладовища в с.Коржеве

Дата: 15.09.2017 16:49
Кількість переглядів: 2927

Фото без опису

12 вересня  на території кладовища села Коржеве відбулося генеральне прибирання кладовища. Ініціатором заходу став в.о. старости села Червона Долина  Володимир Шкварко.  Попередньо по території села було розклеєно оголошення та проведена робота з населенням  щодо проведення прибирання,  та, на жаль,  тільки двоє з мешканців села зголосилися долучитися до акції з благоустрою кладовища.  Цього дня навіть погода сприяла проведенню прибирання кладовища, що є святим обов’язком для нащадків,  душі предків яких спочивають на цьому місці.

Щоб прибрати та вивезти сміття з доволі занедбаної території,  було докладено багато зусиль. Протягом дня в.о. старости Володимир Шкварко, двоє активістів села та працівники КП «Комунальник» провели грандіозний обсяг робіт  та за допомогою спецзасобів видалили чагарники та вивезли сміття.  Різниця між тим, як виглядало кладовище до прибирання і зараз, досить разюча.

Кладовище на території села Коржеве досить старе і за великою кількістю могил вже не має  кому доглядати, тому тут швидко ростуть чагарники  та постійно додається сміття, якого особливо багато після поминальних днів.  Такі акції прибирання повинні проводитися регулярно, що дозволить утримувати кладовище у постійному порядку та чистоті.

В.о. старости села Володимир Шкварко висловлює щиру подяку працівникам КП «Комунальник» та активістам села за кропітку працю  та допомогу у цій благородній справі. Хочеться закликати інших мешканців села: «Давайте підтримувати чистоту і порядок там, де захороненні наші дідусі, бабусі, батьки…»Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь