Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем пам'яті та примирення

Дата: 07.05.2017 19:17
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

Шановні мешканці громади! 8 травня, в День пам’яті та примирення,  ми віддаємо данину глибокої поваги всім людям, що захищали свою землю від загарбників у роки Другої світової війни. Сьогодні ми з великою вдячністю згадуємо і вшановуємо  тих, хто загинув на фронтах тієї страшної війни, хто працював у тилу, хто в повоєнні роки відбудовував міста та села.  Віддаємо шану всім учасникам боротьби за свободу і незалежність нашої держави та військовослужбовцям, що, не шкодуючи життя і здоров’я, сьогодні беруть участь в антитерористичній операції. Особливо дякуємо ветеранам за героїзм, патріотизм, відданість Батьківщині, які і тепер є прикладом для сучасних захисників України.

Схилімо голови у глибокій скорботі перед тими, хто відстояв мир 72-роки тому. Пом’янімо усіх, хто ціною свого життя не дозволив полонити рідну землю тоді та відстоює цілісність України в наш час. Вічна слава героям!

З повагою

міський голова                                                                                                                         В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь