Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ" та міжнародна організація Oxfam на базі міської Публічної бібліотеки Бобринецької міської ради розпочинають створення «Психологічного простору  # ДіяТИ».

Дата: 22.10.2024 08:52
Кількість переглядів: 18

Фото без описуЦе громадський простір з протидії гендерно зумовленому насильству, торгівлі людьми та у сфері кібербезпеки.

Пріоритетні напрями роботи з відвідувачами умовно поділені на чотири категорії: соціальні, інформаційні, психологічні, дозвіллєві.

У межах реалізації ініціативи передбачено переобладнання частини приміщення бібліотеки з елементами косметичного ремонту. Це буде комфортний та доступний простір, забезпечений сучасними технічними засобами.

Реалізація ініціативи

До реалізації ініціативи залучатимуться партнери: мобільна бригада соціально-психологічної допомоги при Бобринецькій міській раді, Бобринецьке відділення поліції № 3, поліцейський офіцер громади (партнери у запобіганні насильству), Комунальний заклад «Бобринецький міський центр соціальних служб» (партнер з організації заходів щодо реабілітації та психологічної підтримки жінок та дітей), відділ у справах дітей Бобринецької міської ради, Бюро безкоштовної правової допомоги (партнери з організації просвітницької діяльності), Бобринецький Центр арттерапевтичної допомоги «Ресурс» (партнер з організації заходів щодо реабілітації та психологічної підтримки дітей); Бобринецький відділ Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості (партнер з організації просвітницької діяльності), фахівці по зв’язках із громадськістю Бобринецької міської ради та усі інформаційні ресурси Бобринецької міської ради. Така міжсекторальна співпраця значно підвищить ефективність заходів.

Цільова аудиторія

Це мешканці громади, сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах (ВПО, постраждалі від домашнього насильства) та суміжних громад Кропивницького району і Миколаївської області (студенти відокремленого структурного підрозділу «Бобринецький аграрний фаховий коледж ім. В. Порика» Білоцерківського національного аграрного університету, учні професійно-технічного училища № 32, що залучатимуться до участі в заходах).

Завдання

Створення такого простору необхідне для людей, які вже зазнали насильства. Це і психологічна, й інформаційна, і правова допомога фахівців, які залучатимуться для надання допомоги. Бібліотека взаємодіє з усіма службами громади, правоохоронцями, має можливість надати максимальну кількість інформації щодо служб і відомств, які протидіють домашньому насильству.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь