Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Впровадження Єдиного державного реєстру адрес у Бобринецькій громаді

Дата: 17.10.2024 10:17
Кількість переглядів: 39

Фото без описуУ Бобринецькій міській територіальній громаді розпочалося  створення Єдиного державного реєстру адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад, Єдиного державного реєстру адрес, реєстру будівель та споруд у складі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ).

Проєкт є експериментальним, його реалізацію на території області обговорено у Кіровоградській ОВА.  

Мета впровадження Єдиного державного реєстру адрес: 

впорядкувати дані адресації об‘єктів нерухомості як в контексті містобудування, так і в контексті майнових прав; 

систематизувати адресну інформацію та створити єдине достовірне джерело адресних даних, де буде міститися інформація про кожен населений пункт, кожну вулицю і кожен номер будівлі. 

У Бобринецькій міській територіальній громаді визначили відповідальну особу  за наповнення Єдиного державного реєстру адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад, Єдиного державного реєстру адрес, Реєстру будівель та споруд у складі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва. 

Для реалізації Проекту:

пройдено навчання  у тестовому середовищі осіб, відповідальних за реалізацію експериментального Проекту та отримано сертифікати про успішне завершення програми навчання з наповнення Єдиного державного реєстру адрес. 

Завершено верифікацію вулиць в Бобринецькій міській територіальній громаді у промислове середовище Єдиного державного реєстру адрес.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь