Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Чи може керівник підприємства, який є внутрішньо переміщеною особою, припинити трудові відносини за сприяння служби зайнятості?

Дата: 02.10.2024 13:44
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

Ні, не може.

Нагадаємо, що відповідно до Закону України «Про зайнятість населення» для отримання статусу безробітного внутрішньо переміщені особи, у яких не розірвані трудові договори з роботодавцем, подають, серед іншого, особисто під час безпосереднього відвідування центру зайнятості заяву на ім’я роботодавця про припинення трудового договору на підставі пункту 1 частини першої статті 36 або статей 38, 39 Кодексу законів України про працю, про що повідомляються роботодавець, територіальні органи державної податкової служби та Пенсійного фонду України.

Зазначені положення не поширюються на припинення трудових договорів із керівниками підприємств, установ, організацій всіх форм власності, а також особами, які обіймають виборні посади.

Закон України «Про зайнятість населення» доступний на парламентській вебсторінці за посиланням: http://surl.li/riwtyu 

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь