Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Подяка місту-побратиму Мадоні

Дата: 07.10.2024 13:28
Кількість переглядів: 103

Фото без описуКожна людина розуміє різницю між добром і злом. Вміє відчувати підтримку у потрібний момент і дякувати за неї.

Третій рік поспіль після повномасштабного вторгнення рф в Україну Латвія потужно підтримує нашу державу, другий рік поспіль Бобринецькій громаді допомагає громада міста-побратима Мадони, а також міста Валмієри.

Вдячні за подарований Мадоною транспорт для ЗСУ та громади. 

Покриття на підлогу вже створює затишок для бобринецьких дітей в укриттях під час повітряних тривог.  

Муніципалітет та громада Мадони відгукнулися на прохання Бобринецької міської ради і Бобринець вже отримав другу за короткий проміжок часу допомогу – два генератори для забезпечення безперебійного енергоживлення комунальних закладів під час блекаутів: один генератор підтримуватиме систему опалення на СК «Олімпієць», ще один генератор  працюватиме для обігріву укриття дитячого садка «Сонечко».

 Подяка Латвії, муніципалітету і жителям Мадони за те, що ви, як справжні друзі, завжди поруч, за розуміння, добросердечність, чуйність, щирість, за своєчасну і необхідну  нам усім підтримку – і моральну, і матеріальну.

З повагою, Леонід Кравченко, міський голова Бобринця, депутатський корпус, виконавчий комітет Бобринецької міської ради , жителі Бобринецької громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь