Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

6 жовтня в Україні відзначають День територіальної оборони

Дата: 06.10.2024 07:00
Кількість переглядів: 39

Фото без описуШановні жителі Бобринецької громади!

  В історію нашої держави бійці підрозділів територіальної оборони увійшли як захисники цілісності та незалежності України, які першими стали до оборони кордонів і підсилили ЗСУ під час масштабного вторгнення рф в Україну у лютому 2022 року.

В Бобринецькій громаді це були звичайні люди з мирними професіями, які хотіли захистити свої сім’ї, країну від окупації ворогом, дехто продовжив захищати державу у Збройних силах України.

  Вітаючи зі святом, дякуємо кожному патріоту, який долучився своїми силами, вміннями і знаннями, волонтерською підтримкою до захисту України і продовжує службу у ТРО.

  Зичимо миру Україні, впевненості, сил, доброго здоров’я кожному захиснику і захисниці: наш народ має міцність духу і згуртованість перед загрозами, Україна вистоїть і переможе!

Слава Україні!

З повагою, Леонід Кравченко, голова Бобринецької міської територіальної громади, депутатський корпус, виконавчий комітет Бобринецької міської ради  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь