Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем працівників освіти!

Дата: 06.10.2024 07:00
Кількість переглядів: 39

Шановні педагоги колективів комунальних освітніх навчальних закладів Бобринецької міської ради, Бобринецького аграрного фахового коледжу, Бобринецького професійно-технічного училища №32, ветерани освіти!

У День професійного свята прийміть щирі вітання, визнання вашого вкладу у розвиток освіти України, у навчання та виховання поколінь бобринчан.

Фото без описуУспіхи бобринецьких дітей та молоді в районі, області, на всеукраїнському рівні у всіх напрямках освіти підтверджують високий рівень кваліфікації вчителів. Кожен диплом, кожна перемога, кожна знаюча і вихована дитина здобуває успіх завдяки вашій щоденній кропіткій, нелегкій  і наполегливій праці, особливо під час війни, коли тривогами порушується стабільний навчальний процес. Ви несете відповідальність за дитячі життя, ви – волонтери, помічники для Збройних сил України.

Кожному із вас у святковий день хочеться сказати від душі: зі святом, дорогі вчителі! 

Миру Україні, міцного здоров'я вам і благополуччя в родинах, вдячних учнів і успіхів у всьому. Нехай робота дарує тільки позитивні емоції. 

Дякуємо за вашу працю!

З повагою, Леонід Кравченко, міський голова Бобринця, депутатський корпус, виконавчий комітет Бобринецької міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь