Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Ви водій і маєте бажання отримати категорію «СЕ»? Звертайтеся

Дата: 08.07.2024 10:13
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

 Якщо ви точно впевнені, що водіння автотранспортних засобів – це ваша професія, то не зайвим буде і підвищити свій професійний рівень! Це ви можете зробити разом з Державною службою зайнятості.

 Викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти пропонують вам освоїти курс цільового призначення та підвищити свою кваліфікацію за спеціальністю «Водій автотранспортних засобів (категорія «СЕ») ».

Навчання розпочинається 17 липня 2024 року і триватиме 1,5 міс. За відносно короткий термін досвідчені педагоги та інструктори центру допоможуть вам засвоїти теоретичний матеріал, здобути й ефективно відпрацювати навички водіння на навчальному майданчику. На вас чекає надійна освітня платформа для здобуття професійних знань та підготовки професійних учасників дорожнього руху!

До відома. Зареєстровані безробітні зможуть навчитися водійській майстерності безкоштовно.

Мрієте про стабільну та перспективну кар’єру водія – більш детальну інформацію можна дізнатись у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь