Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

28 червня – День Конституції України

Дата: 28.06.2024 07:00
Кількість переглядів: 64

Фото без описуТретій рік поспіль ми відзначаємо День Конституції України в умовах повномасштабного вторгнення рф в Україну. Перед державою і громадянами постали нові виклики, але незмінним є Основний закон України і виписані в ньому гарантії прав, свобод, обов’язків громадян. 

 Нові покоління від народження знають і цінують права, гарантовані їм державою: право на життя, честь, гідність, свободу совісті. 

 Старші покоління захищають у лавах Збройних сил України її право на цілісність, недоторканість кордонів, незалежність, самостійність і суверенітет. 

 Конституції України виповнюється 28 років. Віримо, що сучасники і кожне наступне покоління українців шануватимуть цінності, закарбовані в Основному законі правової держави, за які багато українців пожертвували життям. 

 Україні, її Конституції, правам і свободам народу незалежної країни – бути!

Леонід Кравченко, голова Бобринецької міської територіальної громади, Бобринецька міська рада, виконавчий комітет міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь