Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Всі четверо братиків і сестер – у бобринецькій сім’ї

Дата: 03.06.2024 12:15
Кількість переглядів: 147

Фото без описуПрийомну сім’ю Миколи та Лідії Куркулів, де з весни 2023 року виховуються четверо прийомних дітей, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відвідали з подарунками Катерина Колтунова, заступник голови Кіровоградської ОВА, Наталія Чернявська, керівник Служби у справах дітей Кіровоградської ОВА та працівники Служби.

  Діти отримали спортінвентар, іграшки, солодощі.

  Вітамінні подарунки – це вже від Бобринецької міської ради: цього дня на гостину приїхали і заступник міського голови Бобринця Наталія Яворська, начальник Служби у справах дітей Лілія Неклеса та представники служби у справах дітей міськради.

Приклад цієї сім’ї доводить: прийомні батьки разом із дітьми можуть і за рік стати справжньою міцною сім’єю,  в якій є  повага і турбота один про одного.

В Юнії, Марійки, Олексія та Івана і вдома затишно, і друзів з’явилося багато, і досягнень у гуртках,  якими пишаються батьки, теж чимало. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь