Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Бобринець зустрічає «U-LEAD з Європою", представників громад Миколаївської та Херсонської областей

Дата: 15.05.2024 15:11
Кількість переглядів: 101

Фото без описуТретій рік поспіль утворені в рамках децентралізації громади діють в умовах збройної агресії рф проти України, забезпечуючи значною мірою потреби фронту, функціонування критичної інфраструктури і закладів соціальної сфери на територіях.

Багато громад співпрацюють з європейськими структурами. Одна з них - Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку

«U-LEAD з Європою».

15 травня 2024 року за сприяння «U-LEAD з Європою» (керівник Кропивницького офісу Олег Яременко) в Бобринецьку громаду по обміну досвідом завітали гості – представники громад Миколаївської та Херсонської областей.

Учасники заходу розпочали роботу в Бобринецькій громаді із зустрічі з міським головою Бобринця Леонідом Кравченком, його заступниками Євгенієм Куликом, Наталією Яворською, начальниками відділів міськради.

Програма заходу буде насиченою. Леонід Кравченко зазначив, що найкращий обмін досвідом – побачити всі заклади своїми очима.

Сьогодні зранку гості ознайомилися з Центром культури і дозвілля; побувають у «Бобринецькій лікарні» та реабілітаційному відділенні для осіб з інвалідністю і травмами, спричиненими війною; у ліцеї та гуртожитку, де проживають ВПО; у ГО «Срібний вік»; Центрі дитячої та юнацької творчості; молодіжному центрі «48.32»; ЦНАПі; ознайомляться з роботою Ветеранського та Психологічного хабів Бобринецької міської ради.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь