Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГБОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 11.03.2024 14:52
Кількість переглядів: 250

ПОВІДОМЛЕННЯ

про публічну пропозицію (оферту)

     Бобринецького міського комунального підприємства «Міськводоканал» Бобринецької міської ради про укладення

ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ

про надання послуг з централізованого водопостачання та

централізованого водовідведення

 

На виконання вимог Законів України «Про житлово-комунальні послуги»,  «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання»,  постанови Кабінету Міністрів України від 05.07.2019 №690 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення»  (із змінами від 02.02.2022 №85), керуючись статтями 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України, враховуючи зміни внесені постановою Кабінету Міністрів України  від 29.12.2023 №1405 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оплати житлово-комунальних послуг» до типового індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення,

Бобринецька міська територіальна громада публікує на веб-сайті громади  https://bobrynecka-gromada.gov.ua в розділі  «Послуги, договори та тарифи» цю публічну пропозицію (оферту) про укладення Індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, який є публічним договором приєднання (далі – Індивідуальний договір) для індивідуальних споживачів.

Індивідуальний споживач – фізична або юридична особа, яка є власником (співвласником) нерухомого майна, або за згодою власника інша особа, яка користується об’єктом нерухомого майна і отримує житлово-комунальну послугу для власних потреб та з якою або від імені якої укладено відповідний договір про надання житлово-комунальної послуги.

 Відповідно до чинного законодавства договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному сайті органу місцевого самоврядування співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги, а власник індивідуального (садибного) житлового будинку не вчинив дій щодо відключення (відмови) від послуг.

У зв’язку з тим, що цей Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Індивідуальні споживачі, які фактично користуються послугами Бобринецького міського комунального підприємства «Міськводоканал», або звертаються до комунального підприємства для отримання вказаних послуг, вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов Договору.

Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання (додаток до договору), сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

У разі зміни права власності або користування приміщенням у багатоквартирному будинку, з попереднім власником (користувачем) якого було укладено індивідуальний договір, договір з новим власником (користувачем) вважається укладеним із дня акцептування такого договору.

Зміни до договору укладаються в такій самій формі, що і договір, який змінюється. У разі зміни виконавцем умов договору вони вступають в силу через 30 днів з моменту розміщення змінених умов на офіційному веб-сайті  виконавця.

Наголошуємо, що укладення Договору гарантуватиме безперебійне надання послуг, а також забезпечить захист прав усіх споживачів.

 

Договір розміщено  на офіційному веб-сайті Бобринецької міської територіальної громади https://bobrynecka-gromada.gov.ua  у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до підприємства, для отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.

 

Пропонуємо ознайомитись із текстом договору за посиланням

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР

про надання послуг з централізованого водопостачання

та централізованого водовідведення

 

 

 

Рішення виконавчого комітету Бобринецької міської ради від 16.12.2021 №508 «Про встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для Бобринецького міського комунального підприємства «Міськводоканал»

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь