Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

До уваги батьків дітей дошкільного віку!

Дата: 15.02.2024 14:17
Кількість переглядів: 121

Фото без описуНагадуємо, що з метою забезпечення рівності умов кожної дитини на здобуття дошкільної освіти, спрощення процедури обліку дітей до вступу у ЗДО та запровадження єдиного підходу щодо прийому дітей у заклади дошкільної освіти міста Бобринця, з 5 липня 2016 року на офіційному сайті Бобринецької міської територіальної громади відкрито «Електронну реєстрацію в ДНЗ».

Ви маєте можливість самостійно або за допомогою відповідальної особи відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької міської ради подати електронну заяву для постановки на чергу дитини, яка потребує місця в закладі дошкільної освіти.

Для успішної реєстрації Вашої дитини в електронній черзі при заповненні форми заяви Вам необхідно вказати достовірну інформацію.

Подача в електронному вигляді заяви забезпечує попередню реєстрацію дитини в електронній черзі з визначенням дати постановки на облік, яка є основою формування черговості.

Для підтвердження інформації, зазначеної в заяві, необхідно протягом 10 робочих днів з дня подання заяви звернутися до відповідальної особи відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобринецької міської ради з оригіналами документів (свідоцтво про народження дитини, документ, що підтверджує наявність пільг).

Вашу заяву буде анульовано, якщо:

• протягом 10 робочих днів дані, зазначені в заяві, не будуть підтверджені документами;

• заповнена Вами форма заяви за змістом не буде відповідати оригіналам документів.

Якщо інформація, зазначена в заяві, підтверджена оригіналами документів, то дитина отримує постійну реєстрацію в електронній черзі за датою подання заяви в електронному вигляді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь