Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

13 лютого у Бобринецькій міській раді Катерина Колтунова, заступник начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації, провела особистий прийом громадян

Дата: 14.02.2024 11:08
Кількість переглядів: 405

Фото без описуЗвернення громадян стосувалися як особистих питань, зокрема надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям (Людмила Соболевська), так і питань життєдіяльності громади.

У зверненні депутата Бобринецької міської ради, лікаря КНП «Бобринецька лікарня» Ігоря Стеценка, йшлося про  необхідність сприяння обласної державної адміністрації у вирішенні питання ремонту інфекційного відділення. Капітальний ремонт відділення було розпочато ще до війни за державні кошти та частково за кошти бюджету громади, виконано 70-80 відсотків запланованих проєктно-кошторисною документацією робіт. Однак необхідне фінансування в межах понад 7 мільйонів гривень для закінчення робіт і введення в експлуатацію відділення.

Ігор Стеценко також порушив питання фінансування Бобринецької лікарні, яка утримується за рахунок Бобринецької міської ради. Медичний заклад постійно надає послуги значній кількості жителів сіл Кетрисанівської громади, це тисячі людей, однак протягом трьох років Кетрисанівська сільська рада зовсім не виділяла кошти на співфінансування закладу. 

  Ігор Стеценко також наголосив на кадровій проблемі медичного закладу. Значна кількість лікарів пенсійного і передпенсійного віку. Необхідне придбання житла для молодих спеціалістів для того, аби вони були зацікавлені працювати у закладі. В цьому питанні також необхідна фінансова підтримка (співфінанування) з коштів обласного чи державного бюджетів.

Катерина Колтунова зазначила, що для пошуку рішень питання будуть обговорені більш детально з відповідними департаментами ОДА.  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь