Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 31.01.2024 10:34
Кількість переглядів: 348

Фото без описуПовідомляємо, що 30.12.2023 набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 № 1405 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оплати житлово-комунальних послуг». В зв’язку з цим було внесно зміни до Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Нагадуємо, що з 27.05.2022 на території громади діє публічний Індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення опублікований на офіційному веб-сайті Бобринецької міської територіальної громади за посиланням https://bobrynecka-gromada.gov.ua  (в розділі «Послуги, договори та тарифи»)

Цей публічний договір буде приведено у відповідність до норм чинного законодавства та оновлена редакція тексту договору буде опубліковано на офіційному веб-сайті Бобринецької міської територіальної громади .

Дана форма публічного договору не потребує додаткового підписання окремого договору  споживача послуг з підприємством. Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору є вчинення ним будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуги.

 Звертаємо увагу, що при виникненні будь яких запитань (корегування кількості осіб за певним місцем проживання, уточнення розміру нарахувань та іншого), запрошуємо завітати до Бобринецького міського комунального підприємства «Міськводоканал»

  за адресою: 27200, вул.Незалежності, 50, м.Бобринець,

  Кіровоградської області, телефон.(05257) 3 53 10,

  e-mail: 0525735110@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь