Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ГО "Десяте квітня" та БФ "АКТЕД": співпраця з Бобринцем для допомоги ВПО

Дата: 18.01.2024 09:13
Кількість переглядів: 177

Фото без опису«Ми створені заради захисту прав людини»: так окреслює головну мету громадська організація «Десяте квітня». Ії представниця Ольга Салоїд сьогодні, 17 січня 2024 року, зустрічалася з головою Бобринецької міської територіальної громади Леонідом Кравченком та його заступником із соціальних питань Наталією Яворською.

ГО «10 квітня» утворилася після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Захист прав уразливих груп довела справами. У співпраці з Бобринецькою міською радою забезпечували облаштування житла та життєдіяльності внутрішньо переміщених осіб.

Ще одна організація, з якою співпрацює по допомозі ВПО Бобринецька громада, – благодійний фонд «Актед».

Перелік вже наданої благодійними організаціями допомоги суттєвий, головне, вчасний: меблі, будматеріали, постільна білизна, матраци, посуд, ковдри, подушки. Наразі організації вивчають у громадах склад внутрішньо переміщених осіб, їхні потреби в гуманітарній допомозі.

На зустрічі мова йшла про потребу в меблях. Можливо, це буде допомога іншими речами – в залежності від вмісту гуманітарної допомоги, яка надходитиме.

Працівники міської ради проведуть власний моніторинг потреб ВПО, аби забезпечити саме тих людей, яким це вкрай необхідно: в громаді є внутрішньо переміщені особи тільки-но зареєстровані, які не отримували благодійну допомогу. Є багатодітні сім’ї, які постійно потребують гуманітарної підтримки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь