Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

7 грудня – День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 07:00
Кількість переглядів: 300

Фото без описуШановні депутати Бобринецької міської ради, члени виконавчого комітету, працівники апарату та відділів міської ради, ветерани місцевого самоврядування, колеги!

    На даний час День місцевого самоврядування є, скоріше, нагодою підбити підсумки року – складного року війни України і її народу за незалежність і суверенітет держави. Цей рік став випробуванням для усіх нас на міцність, виваженість рішень, окреслив коло питань, які ще маємо вирішити в подальшому: бюджетні питання, життєзабезпечення громади належними комунальними послугами, стабільна діяльність закладів, установ, підприємств, соціальний захист усіх верств населення, допомога Збройним силам України, ветеранам, які повернулися з війни, сім’ям військовослужбовців ЗСУ, підтримка дітей. Впевнений, що тільки злагодженими діями можна досягти належного рівня життя громади і під час війни.   

   Щиро вдячний кожному, хто не рахувався з своїм часом, бо часто робочий час виходив за рамки восьмигодинного робочого дня, хто виявляв ініціативу, вдячний за взаємну підтримку між колегами, депутатами, членами виконавчого комітету, вдячний за поради ветеранів місцевого самоврядування і взаємодію з колегами з інших територіальних громад.

 Зичу всім миру, міцного здоров’я, успіху в діяльності, благополуччя в родинах.

З повагою, Леонід Кравченко, голова Бобринецької міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь