Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

5 грудня – Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2023 07:00
Кількість переглядів: 198

Фото без опису Волонтерський рух в Україні – особлива тема для розмови. Можливо, колись напишуть дослідження, як формувалося наше особливе поняття – волонтери. Не просто добровільні помічники. Починаючи з 2014 року, коли росія порушила кордони України, до 2022 року, коли відбулося повномасштабне вторгнення росії в Україну, волонтери стали тією міцною стіною, на яку опираються наші захисники. Люди похилого віку, діти, працюючі і непрацюючі, українці з-за кордону, українці в Україні, – це мільйони людей, які різними способами беруть участь у підтримці Збройних сил України та своїх співвітчизників, які опинилися у скруті. 

  Бобринецька громада може пишатися своїми людьми: під час початку війни, під час ковіду, в даний час, коли кожен дає по своїх статках, силах і вмінню.

  Я впевнений, що цей рух посилюватиметься: хай хтось впав духом – люди підтримають; десь потрібна матеріальна допомога – знайдуть, що потрібно, і доставлять. Різні погляди на життя не є перешкодою для злагоджених дій заради миру, повернення додому живими і здоровими наших захисників – військовослужбовців Збройних сил України. 

 Щиро вдячний кожному волонтеру нашої громади, усім, хто долучається, співчуває, допомагає. Нас об’єднує спільна мета: мир, перемога та успіх ЗСУ – наближаємо її спільно.  

Щира подяка волонтерам і визнання ваших заслуг.  

Слава Україні! Слава ЗСУ! 

З повагою, Леонід Кравченко, голова Бобринецької міської територіальної громади

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь