Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

21 листопада – День Гідності і Свободи

Дата: 21.11.2023 08:00
Кількість переглядів: 313

Фото без описуЛистопад для нас, українців, можна назвати знаковим місяцем. 25 листопада вшановуємо жертв Голодоморів, під час яких тричі в сучасній історії 20 століття намагалися знищити український народ.

  У цей місяць сталися величні, драматичні і врешті трагічні події двох Майданів: Помаранчевої Революції у 2004 році і Революції Гідності у 2013 році. 

 Небесна Сотня, в числі якої наш земляк, Герой України Віктор Чміленко, освятили народження нового покоління українців - захисників незалежності України, її суверенітету. Гідність і свобода загиблих – безсумнівні. Право людей бути українським народом на своїй землі, мати свою державну мову, обирати самим шлях для держави – святе. 

  В цей день ми вшановуємо пам’ять усіх поколінь, які здобували це право, вшановуємо пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні, а тепер і загиблих захисників-військовослужбовців Збройних сил України. 

 Цей день увібрав у себе сотні і тисячі імен, але одне-єдине бачення: Україна – понад усе, гідність держави і її громадян – понад усе!

 З повагою, Леонід Кравченко, голова Бобринецької територіальної громади, виконавчий комітет, депутатський корпус міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь