Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

18 листопада - День Незалежності Латвії!

Дата: 17.11.2023 15:54
Кількість переглядів: 428

Фото без описуШановна громадо міста Мадони!

Прийміть щирі вітання з Днем незалежності Латвійської Республіки!

Латвія, яка мала досвід окупації, однією з перших країн Євросоюзу стала на сторону України та міжнародного права після повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну.

Ми щиро вдячні латвійському народу, органам влади, особливо нашому місту-побратиму Мадоні, усім його жителям, за підтримку у цей складний для нас час, за послідовність у відстоюванні принципів міжнародного права, всього, що важливо для людей, які цінують демократію і право, мир і сім’ю, турбуються про щасливе життя підростаючих поколінь.

Шановні жителі Мадони, Рада Мадони, колеги!

Вітаючи з Днем незалежності Латвії, зичимо вам миру і добробуту для держави, для кожної родини і кожної людини. Хай розквітає у віках незалежна Латвійська Республіка і міцніє наша дружба.

У вас є досягнення, якими можна пишатися, і якими будуть пишатися наступні покоління латвійців.

Зі святом! З Днем незалежності Латвії!

З повагою, голова Бобринецької міської територіальної громади Леонід Кравченко, виконавчий комітет та депутатський корпус Бобринецької міської ради

***

Шановна громадо міста Валмієра!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня незалежності Латвійської Республіки!

Латвія, ваш народ, як і Україна, пройшла непростий шлях через окупацію та політичний терор до здобуття незалежності. Але волевиявлення народу стало найважливішим чинником на шляху відновлення вільної, демократичної і незалежної Латвійської Республіки.

Жителі Валмієри, як усі латвійці, сповідують цінності, важливі для кожної цивілізованої самодостатньої держави: мир, права людей, спрямування зусиль на розвиток економіки та покращення життя людей.

Щиро вдячні за співпрацю з латвійським народом, за підтримку під час війни України за свою незалежність та суверенітет держави. Наш народ так само прагне до миру, виборює своє право жити на українській землі.

Зичимо Латвії, Валмієрі, жителям громади, Раді Валмієри миру і благополуччя, добробуту і розвитку, здійснення ваших планів та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Зі святом! З Днем незалежності Латвії!

З повагою, голова Бобринецької міської територіальної громади Леонід Кравченко, виконавчий комітет та депутатський корпус Бобринецької міської радиФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь