Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Благословенний коровай

Дата: 17.11.2023 15:50
Кількість переглядів: 273

Фото без описуУ Кропивницькому на площі перед міськрадою представники 36 громад Кіровоградської області презентували випічку з нового урожаю та зібрали кошти для Збройних сил України.

Акцію не анонсували з безпекових питань, сказала керівниця обласного департаменту агропромислового розвитку Валерія Фурманова.

Бобринчани ж можуть заявити: всі хлібопекарі гідні, але… наш коровай найкращий, наші хлібопекарі - топ! Бо коровай виставили на аукціон першим лотом – першим його й купив ведучий ярмарку Євгеній Жердій. Це не вперше бобринецькі короваї (колись подібний готували для поляків) називають не інакше, як витвором мистецтва.

Бобринецьку громаду представляли вироби «Хлібокомбінату Бобринецького РСТ», довершувала «образ» короваю наша землячка Анна Трощило.

Бобринецька міська рада дякує в першу чергу Збройним силам України: ви забезпечили можливість людям сіяти, збирати і переробляти зерно на хліб, жити в мирі і проводити культурні заходи.

Подяка за довершеність і професіоналізм у роботі бобринецьким майстриням, працівникам закладів культури міської ради та аматорам сцени за гарний акторсько-пісенний супровід.

Щирі вітання усім людям, причетним до професійного свята працівників агропромислового комплексу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь