Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2016 17:26
Кількість переглядів: 906

Фото без опису

Шановні депутати  міської ради, депутати  усіх рівнів, члени виконавчого комітету та працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Європейське майбутнє України  неможливе без децентралізації влади та розвитку місцевого самоврядування. Міське самоврядування відіграє сьогодні важливу роль в демократизації  суспільства, є найближчим органом влади до жителів територіальної  громади та несе відповідальність за забезпечення належних умов  життя людей. Діяльність  міської влади є завжди помітною для жителів громади. Вона відкрита, прозора і спрямована  лише на задоволення життєвих потреб мешканців нашої громади.

День місцевого самоврядування свято, яке стосується  не тільки представників органів влади, а й кожного жителя країни. За останні роки український народ довів, що саме він - єдине джерело влади в Україні. Тільки  завдяки злагодженій роботі та тісній співпраці жителів громади та місцевого самоврядування  вирішилося чимало непростих проблем та  питань нашої громади, та ще більше намічено роботи попереду. Тож  хочеться подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування за співпрацю, ми з вами робимо спільну справу – працюємо заради добробуту людей,  розвиваємо та робимо нашу громаду краще.

Особлива шана депутатам, які в непрості часи зробили чимало вагомих і добрих справ для нашої громади. Велика спасибі за зроблене ми говоримо сьогодні депутатському корпусу Бобринецької міської ради до якого входять: Богданова Алла Євгенівна, Гольша Іван Володимирович,  Горбанець Антоніна Станіславівна, Гранкін Вадим Володимирович, Прозорова Ольга Миколаївна, Жовтенко Ольга Миколаївна, Жукова Любов Григорівна, Романович Ігор Федорович, Ісаков Олександр Олександрович,Коновальчук Валентина Григорівна, Коротинський Володимир Васильович, Лавріненко Артем Володимирович, Мельник Микола Михайлович, Москалик Олександр Олександрович, Онисько Юрій Юрійович, Піднебесний Дмитро Дмитрович, Спірідонов Юрій Михайлович, Стрельченко Ольга Миколаївна, Телих Наталія Володимирівна, Торіна Світлана Валеріївна, Тосік Микола Іванович, Усата Оксана Віталіївна, Чорний Сергій Васильович, Чорний Олег Вікторович, Шинкарьова Олена Леонідівна, Щербанюк Василь Маркович.

Уклін Вам і шана, за любов  до рідного краю, самовіддану працю, активну громадську позицію, непереборне бажання і здатність здолати всі негаразди на шляху до щасливого майбутнього нашої громади. 

Бажаю  всім гілкам місцевого самоврядування  та всіх хто працює на благо громади  невичерпної енергії, творчої наснаги та нових здобутків на благо неньки України. Нехай всі біди обходять вас стороною, здоров’я та злагоди вам та вашим родинам.

Щастя Вам, миру та добра!

 

З повагою

Міський голова                                             Валерій Сніжко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь